Milá Adelaid,já né že bych se na naší doktorku obracela s dotazem na škodlivost šátku,bydlíme na menším městě takže jsem měla možnost jí potkat i se synem v šátku. Není to nějaká stará dáma,je to mladá paní,která je otevřena všem novinkám. Jen mě upozornila na to,že to není zrovna nejzdravější. Vyhledala jsem si v pár knihách informace a zjistila,že šátek skutečně není ze zdravotního hlediska ok. Přesně to popsala i Helena. Nikomu neberu jeho názor tak ho prosím nech i ty mě. Pro mě za mě at si jiné ženy nosí děti jako opice třeba na zádech,mě to prostě připadá divné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.