Zajimave, ja si taky vzdycky lamala hlavu s tim, jakpak to asi funguje a proc se mi na TV zjevuji ( jak ze zahrobi) typy H.Vondrackove, K.Gotta)a pod. nejak mi to pripada, jako bych cestovala casem a ne zrovna nejlepsim smerem. Je mile, ze spolu s vypelichynymi zombiky se take udrzel mechanisnus, ktery jim zarucuje "nesmrtelnost" tedy spocivajici hlavne v tom, ze se objevuji, objevuji a objevuji, se starymi nebo stale slabsimi pisnickami. Uz jsem o tom delsi dobu premyslela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.