Byl to můj první porod, na další se chistám tak za 2 roky, takže to bude chvilku trvat o) Musím říci že jsem se seznámila s maminkou, která ve Vrchlabí rodila již podruhé a to v krátkém rozmezí 1,5roku a byla také sklamána. Další porod zvažuji doma nebo v porodní domě(jestli bude stát) Jinak si myslím že vše se časem dostane do nějakých kolejí a prvotní nadšení vyprchá a to je případ Vrchlabí, potřebují nový impuls. Kdybych mněla teď rodit znova tak tam stejně pojedu, nebo do jiné malé porodnice, kde nabízejí porod jinak než na stole.
Mám krásnou klidnou holčičku a svůj díl na tom nese i porod.Nezastrašuji jen říkám i zde je ALE
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.