| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsme začali kočárkovat

Já tedy nevím, proč bych dětem v ložnici nechávala 20°C. Proboha proč bych jim to chůďátkům dělala???
Když byly holky malé, tak spaly ve svém pokoji, ve své posteli a při vypnutém topení stejně, jako my. Fakt je, že jedna je březňák a druhá čeveňák, nevím, jak bych reagovala, kdyby se narodily v prosinci či lednu a venku bylo do jejich třeba 2 měsíců -25. Ale vzhledem k tomu, že se narodily tak, jak se narodily (a že se tu nebavíme o jen o novorozencích, případně nedonošňátkách, ale přvážně o dětech cca 0,5 roku+) jsem neviděla důvod, proč by na spaní měly mít jinou teplotu, než my. A to jsem zásadním odpůrcem toho chodit děti v noci přikrývat. Ono - ať tomu věříte nebo ne - se to mrně naučí samo regulovat teplo a chlad. A když jsem šla do jejich pokoje když spaly, byly v zimě zachumlaný, že jim koukaly sotva nosánky (a v létě jsou rozplácnutý na přikrývce).
Jinak proč spaly samy a ne u nás - no protože nám to tak vyhovovalo (manžel má velice lehké spaní a nevyspal by se - a jak tu již padlo, vstával v půl 5 do práce, aby nás všechny uživil...) a obě děti spaly jak andílci již od prvních měsíců - než jsem šla spát tak jsem je nakrmila (okolo půlnoci) a spaly (už od porodnice) až do rána....

Píši to tu proto, že mi přijde legrační, jak si tu navzájem vyčítáte a vytýkáte, který systém je ten SPRÁVNÝ - myslím si, že nic takového neexistuje - každé rodině vyhovuje něco jiného a TO JE PRO NĚ TO SPRÁVNÉ!!!!
Naše holky mají spolu pokoj (prože máme 2+1, uvítala bych místnost třeba 3x3 metry, abychom tam mohli mít s mužem pidiložnici a holky mohly mít každá pokoj svůj...) a ten je za dveřmi od našeho. Když byla jedna či ruhá mimino, tak jsem dveře nechávala pootevřené, když už jsou větší, tak je zavíráme - pro pocit soukromí jejich i nás....
Tak asi tak
Simča

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.