ivule, myslela jsem tím srovnávání dětí takového rázu, kdy se maminka snaží ač třebas nevědomky ublížit druhé mamince a jejímu dítěti pomocí slovních narážek co dítě neumí atd.. ohledně sebevědomí - vycházela jsem ze své zkušenosti. moje sestra od narození mého dítěte začala hodně žárlit, začala srovnávat své dítě a mé dítě...zcela nesmyslně...myslím, že pokud by měla zdravou důvěru, neměla by zapotřebí srovnávat... ale máš pravdu asi v tom, že nemůžu srovnávat neshody podobného typu mezi sourozenci a mezi jednotlivými maminkami...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.