| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsme začali kočárkovat

No, vzhledem k tomu, že dlouhý šátek stál moc peněz, koupila jsem si prostě 5m dlouhý pruh bavlněné látky, vyzkoušela jsem si, že je poměrně pevná po útku i po osnově a nerozjede se mi, sotva do ní mimi dám. Ani zkosené okraje už jsem na tom pak nestříhala, nějak nebylo třeba. Dítě jsem nosila zásadně vpředu, protože na zádech mám permanentně batoh. Úvazy jsou na www.babysatky.cz a když jsem se to podle těch obrázků naučila já, zvládne to každý:) Coby vyjukaná prvorodička jsem si šátek pořizovala ještě než jsem věděla, jestli bude mimi holka nebo kluk, ušila jsem si rýžové miminko (když hadrovou panenku vycpete rýží, padá jí hlavička úplně jako normálnímu miminku, jen to moje rýžové bylo dost nedonošené, mělo jen 2,20kg:) a zkoušela jsem ho do toho vázat. Nešlo to a byla jsem z toho docela zoufalá. Zato s živým miminkem už to pak bylo bez problémů:)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.