Zdravim mamku se 3 detmi.Jsem ve 30.týdnu tehotenstvi a samozrejmne premyslim nad spoustou temat.Jednim z nich jsou i pleny.Dekuji Vam za Vas nazor,protoze mi mluvite z duse.Chystam se pres den davat pleny latkove a na noc ci cesty pleny jednorazove.Duvody:krome jiz zminene ekologie a penez,duvody dulezitejsi-vyvoj kycli,pri pocurani se dite ozve a nebeha 4 a vice hod.v mokre "suche" plene(jak se s tim casto setkavam ve svem okoli),a dalsi,zatim nikym nezmineny fakt,vzdusnost!!Chudaci detske prdelky v tech igelitovych a cimsi(pro svezi pocit a vuni)provonenych plenach.Vzpomente si na vlastni pocity v menstr.vlozkach.Urcite jste v porodnici nosili obyc.vlozky,aby byly vzdusne a Vam se vse rychle hojilo.A usetreny cas?Ruku na srdce,jak ten usetreny cas travite?Klabosenim s kamaradkami,divanim se na televizi..._u toho muzete prece zehlit a pracka pere sama.Mozna jsou to vzdusne zamky,ale doufam,ze to bude pro me dite to nejlepsi a ze vytrvam.Je to prece moje dite,ktere chci a tesim se na jeho prichod.Drzte mi,prosim,palce. Dekuji Veronika
Předchozí