Dovolila bych si připomenout ještě jednu nezapočítanou "finanční složku" a to vlastní práci. To jsem zjistila snadno - já jsem ze začátku také prala hadrové plíny, i já jsem si je vzorně nakoupila, kluka jsem přebalovala pořád a opruzený byl až hanba. Učinila jsem několik pokusů pampersky-hadrové plíny, nakonec jsem skončila v pamperskách, ve kterých se klouček nikdy neoprudil (zatímco v látkových i přes x přebalování denně ano)a byl v nich naprosto spokojený a já nemusela po každém čůrání letět. Časová úspora (vyzkoušela jsem obojí !!!) je neuvěřitelná, své práce si vážím a uvědomte si, za kolik byste šla do práce na hodinu a kolik vám dá skotačení kolem ne příliš hygienických kýblů s plínami, věšení, žehlení, několikanásobně častější přebalování. A jen poznámka - v hadrových se dřív na nočník nenaučí, prokázaného nic takového není, mozkové centrum dozrává dětem samozřejmě přibližně stejně, jen se mamky s látkovými samozřejmě víc snaží hlídat své děťátko a posazovat na nočník, kdo by lítal kolem plen, že?
Předchozí