Evidlo, to nebude plínkama. Starší dítě plně na látkových (jiné nebyly) lezlo taky v 5,5 měsících, prostřední se plazilo (střídavě s pamperskama a v látkových)až v 10 měsících, v jiných schopnostech obě srovnatelné a naprosto v normě, prostě šikovné děti. Je to o povaze a spoustě jiných věcí, to mladší bylo prostě pohodlnější a klidnější. O pohodlí matky není třeba diskutovat, jasně že s papírovými je míň práce, ale o pohodlí dítěte bych to zas neviděla tak jednoznačně. Nejmladší dítě se nám párkrát oprudilo právě v papírových, různé značky, a zato v látkových se to nestalo nikdy. Sama jsem se tomu dost divila, a to jak jsem psala ani nežehlím, ani nenamáčím, ani nevyvářím (peru na 90 střídavě s 60 stupni, s předpírkou (tou se vypláchne moč, co v plíně zůstává, když ji nenamáčím, a pere se to pak vlastně už v čisté vodě).
A pro ty, co se bojí, že se to nevypere. Když se ojediněle stalo,že zůstal flíček, hodila jsem ještě mokrou plínku zpět do pračky ke špinavým a prala s ostatními znovu. To už pustilo zaručeně. Co se spíš nevypere jsou šťávičky, ty nechávají fleky napořád.
Předchozí