Díky za milé ohlasy. Jen bych ráda doplnila (asi jsem to nenapsala úplně srozumitelně), že poznámky o hypermobilitě mi vlastně nevadí, chtěla jsem je jen uvést jako příklad toho, že komentování odlišností je někdy ošidné. A to i když zdánlivě působí jako vítaná a zajímavá dovednost. Hlavně chci ale zopakovat, že i popovídat si o hypermobilitě je mi příjemnější, než kdyby se mě všichni "báli", a proto úplně mlčeli, nebo si hlídali každé slovo. Přeju všem mrňouskům i vám hezké dny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.