Sama jsem se stala ve svých 38letech matkou holčiny s VVV.Ze začátku jsem měla stejné pocity jako Zuzka ale chce se nad to povznést! Vždy se najde někdo kdo rád pokecá a někdo kdo se odvrátí se.Mě nejvíc dojmou lidi kteří nejenom že se za námi otočí ale ještě štouchnou do souseda ať se taky podívá,a když je pozdravíme tak ucuknou pohledem a dělají mrtvýho brouka.My se tím už bavíme ale trvalů nám to a pomáhá nám to.Nejpřirozenější jsou malý děti-zeptají se a my rádi odpovíme a hned je po všech komunikačních bariérách i mezi námi dospělými.Podle mě je život s takovými dětmi v něčem vyjímečný.Aspoň pro mne,sourozence a manžela ANO!Přeji zdraví a trpělivost všem maminám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.