To same u nas. Jako mala jsem si cucala palec, zadne nasledky v podobe krivych zubu ani plochych prstu nemam. Zato si moc dobre pamatuju (a to mi byly dva roky!!!), jak mi otec (mamka me nechavala;-)) pepril prsty, daval rukavicky, privazoval desticky z kartonu na lokty, abych nemohla ohnout ruce...stejne mu to nebylo nic platne;-) Dceri jsem zkusila dat dudlik jednou, asi ve trech mesicich, nechtela, plivala ho obloukem. Palec si zacala cucat asi v deviti mesicich a cumla dodnes, ale jen vecer pred spanim. Stejne stary synovec ma dudlik a chodi s nim po ulici cely den...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.