Také jsem nevěděla jak na to. Jednou jsem si postěžovala švagrové a ta říkala, že ona (před 18 lety) to udělala "na Mikuláše" Odebzdali dudánka Mikulášovi a byl klid. A protože u nás syn neví ještě co je Mikuláš, ale zná bubáka, tak jednou ho hledal v šuplíku a já mu řekla, že si ho vzal bubák a teď s ním spinká on. A že teď tu bubák nebude, protože spinká. Takže se nebojí odpadní trubky na chodbě, které říká bubák :-), protože přeci spinká s dudánkem. Dudánka sice semtam hledá, ale pak si sám odpoví, že ho má bubák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.