U nás se paleček odnaučil během čtyř dnů. Malému bylo tehdy 10 měsíců a vydudlal si během dne na právém prstu doslova mozol. První noc jsem mu ho namazala genciálkou, ale to ho neodradilo a pokračoval v sebemrzačení vesele dál. Druhý den jsem nelenila a poslechla svůj instinkt a přelepila mozol kolem palečku náplastí. 4 dny stačilo jenom vyměňovat náplast, většinou jenom po koupání, protože se odlepila a bylo po dudlání. Sama jsem byla překvapená jak to bylo rychlé, ale ani v noci se Danda k palečku už nikdy nevrátil. Sláva, sláva, sláva. Je to šikulka. :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.