Naše 3,5 letá Madlenka Dudlala přes den i v noci.já dala na tatínka ,že prý je ještě brzy jí ho vzít ,že se jím zklidňuje a že on dudlal ještě v 1.třídě ZŠ. V noci jsme věčně hledali vypadlého dudlíka pod postelí.No hrůza.Dudlíky byly všude.
v červnu paní zubařka zjistila,že už se jí dělá předkus.a od dudlíku.Museli jsme ho sebrat z minuty na minutu.vymysleli jsme pohádku o skřítkovi Zoubkovi,který sbírá dudlíky dětem ,když jim naroste 1. zoubek .Na Madlenku zapomněl a u zubaře ji uviděl a musel všechny dudlíky odnést ,za ně dostala pod polštář dárečky.taková variace na americkou zoubkovou vílku. Pláče bylo hodně , 14dní hrozný, nejhůř v noci .dokonce se párkrát počůrala,chudinka naše malá.bylo mi jí moc líto .Manžel se mračil,ale já si představila Madlu v 15 jak se na mě vyčítavě dívá ,zoubky jí trčí z pusy a ona pláče ,za to můžeš ty,že jsi mi nesebrala dudlík včas.Vytrvali jsme.Večer uspáváme hlazením po zádech.nejhorší bylo uhlídat ,aby nežužlala něco jiného -prsty,hračky,prádo.Je to fuška,ale dá se to.dnes jsou to 3 měsíce od zubní prohlídky a čeká nás kontrolní.dudlík nemáme , prsty necucáme.doufám jen ,že se zoubky vrací tam kde mají být.
nečekejte dlouho ,jde to i bez dudlíku jen se musí vytrvat.držím palce
Předchozí