..hele ty chytráku, tak mi teda poraď, CO mám sakra dělat jako řadový občan (a ne někdo jako golfista apod.) pro to, abych si třeba nadstandart v nemocnici MOHLA připlatit??? ???? ????
Ten jasný příklad jsou jednodenní hospitalizaci dětí..tam toto (např.při banálním odebrání nosní mandle, při operaci kýly apod). NEEXISTUJE!!!! A já bych to RÁDA zaplatila!!!!!!
CO S TÍM JÁ, JAKO BĚŽNÝ OBČAN UDĚLÁM?? Prostě NIC...a ty prachy vážně za ten klid v nemocnici dala ráda...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.