to je fakticky sila. Muzete mi laskave napsat o jakem nadmernem uzivani leku tady pisete?
Cituji: jen jsem proti nadměrnému užívání léků, pokud nejsou nezbytně třeba. ??
VY si jako myslite, ze podat diteti antihistaminikum po bodnuti hmyzem je nadmerne uzivani leku?:-DDDD
Moje dcera bere antihistaminika asi od 2 mesicu veku, vite? :-DD
Jajka to napsala velice hezky, i ten argument pri postipani krku ci jazyka jsem mela vcera jiz na skle, ale je snad lepsi, ze jsem ho nezminila, protoze Vy to pochopit ani ode mne, ani od nikoho jinyho..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.