Dzejn prosim te,ja mam z tve reakce pocit ze za kazdym cinem ditete,kdyz nejde vysvetlit vidis fyzicky trest. A kdyz udela neco dobre tak ji odmenit.Pak si ta holcicka na odmeny navykne a bude je vyzadovat porad.A bude se dobre chovat jenom proto ze ji maminka da neco dobreho. Staci tak malo!!! PORAD KOMUNIKOVAT S DITETEM!!!!Vysvetlovat co se muze stat kdyz napr. skoci pod auto,nebo strci ruce do zasuvky,nebo sahne na varic atd..... My nasemu ditku vysvetlujeme porad co se muze a nemusi stat a zatim ( diky Bohu )to funguje.Nekdy se stane ze se na nektere veci pta pres den i nekolik krat,ale ja zatnu zuby a vysvetluji,vysvetluji,vysvetluji...... Stalo se mi jednouy ze jsem ditko placla na zadek a moje reakce byla takova,ze jsem brecela a bylo mi lito me reakce na zlobeni meho ditka.Hnedka jsem se omluvila a cely den a nastavajici tyden jsme s ditkem resili proc maminka placla na zadek a co synacek udelal spatneho ze maminka musela placnout na zadek. Vsem rodicum pevne nervy a hlavne zdrave ditka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.