Když jsem synovi vysvětlovala, že nemá mydlit jiné děti (činil to s takovou razancí asi jako když občas dostal na zadek), taky jsem mu říkala "nebij toho chlapečka" a ne "neplácej toho chlapečka". Pak mi teda taky došlo, jaký v tom musí mít maglajs, když já ho "biju" a on to má zakázané (se zdůvodněním, že to dělají oškliví kluci, že přece nebude mlátit slabšího atd.)Protože co jiného rodič bitím předvádí než svoji fyzickou převahu a nadvládu? A když ji nemohou předvádět deti na svých kamarádech a spolužácích, proč by měli rodiče?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.