ze ja nebudu ten rodic co deti bije.Ale postupem casu to od placnuti preslo k nasupani na zadecek a za dvere jak popisuje autorka.Pak ale zacal muj dvoulety chlapecek bit me.Udelala jsem neco co se mu nelibilo a sup sup,ty ty ty maminko,bez plyc. Udela to parkrat a ja jsem pochopila,ze jestli neprestanu ja,,tak si bude myslet,ze takhle se resi koflikty.Takze jsem prestala.Misto nasupani na zadek si sednem a trosku rozeberem co se me nelibi.Zabira to daleko lip,jen to chce fatk trpelivost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.