Mám už dospělé děti a nikdy jsem se za ně nemusela stydět.Samozřejmě proběhlo nějaké to proplesknutí,ale vždy věděli za co.Ze svého okolí jsem byla svědky toho, jak maminky byly nervozní a jednou dítě něco provedlo a dostalo,udělalo to druhý den znovu a maminka si jich ani nevšimla. Myslím si ,že děti poznávají co mohou a co ne a je třeba jim to vysvětlovat a být důsledná.Přeji všem maminkám aby se jim výchova povedla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.