Hlídací babička je jistě k nezaplacení. Naše babička(moje tchýně) bydlí od nás asi 20minut autobusem. Mému synovi je 7 měsíců. Od té doby co se narodil mám tchýni doma neustále nakýblovanou. Druhá babička( moje mamka) bydlí ve stejném domě jako my a tak mi tak připadá,že tchýně žárlí že ona může malého vidět často. Nejdříve jezdila tak obden a to vždy zavolala že jede na návštěvu. Asi po měsíci jsem měla jejích návštěv dost tak jsem jí vždy do tel.řekla že už mám nějaký program. Tak vymyslela nový fígl,už nevolá,prostě přijede. Přiznám se,že jsem už několikrát dělala že nejsme doma :o) Nedávno si drze řekla o klíče,ještě to tak.Jinak na návštěvu za ní jezdíme každou sobotu,ale asi jí je to málo. Hlídací babička je opravdu fajn,ale babička která by nejraději hlídala 24 hodin denně je na zabití. Máte někdo podobnou zkušenost?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.