| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem přestala bít své dítě

Nečetla jsem celou diskusi, navíc si myslím, že je to stejně bezvýznamné, neb jsou zde jen 2tábory. Ale zarazil mne výrok pisatelky "s Majdou to jde i bez výprasků" ale nějak mi nejde do hlavy, že takto hovoří o 14ti měsíční dceři. Jako zda tím chtěla říci, že Matýsek ve 14měsících byl bit -hmmm tak to nedělám ani já. 14ti měsíční dítě, ale ani 15ti či 17ti měsíční není schopno udělat ni,zač by měl následovat trest. Takže tato věta mne pobavila. Nicméně osobně jsem také maminka, co plácne, sice u nás se to nestupňuje a krédo že je to "nejvyšší trest" si stále držím. Jsem vznětlivá přímá a zkrátka toto považuji v jistých situacích za adekvátní, ale přesto se oproti pisatelce dcera mnohokrát denně tulí a mnohokrát denně mi řekne "maminečko mám tě ráda" Já jí to říkám také často, velice často a plácnutí našemu vztahu nijak neubližuje. Jde o to, zda se s vyjímečných situací nestanou denní řešení situací a tu je potíž, ne samotné plácnutí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.