Mas naprostou pravdu, pripomelo mi to totiz me " popelkovske" detstvi, kdy jsem vyrostla u prarodivu a automaticky se predpokladalo, ze budu sestrenici pomahat s detatkem, ptakze i kdyz jsem sama dite nemela ( bohuzel moc jsem si ho prala ale jak vysletluji jinde proste to nevyslo) s plankami jsem byla obeznamena od utleho mladi. Des, ty kyble namocenych plenek, tuzsi obsah se seskrabal do WC a plenka se namocila, zvlast s tuhym a zvlast s tekutym obsahem (pokud nektera zrovna jite, tak to bud nectete nebo si prestanete jist) dal se plenky premachly a vrazili do pracky( kdepak automatky...)pak se cele zasehle pekne povesily. Vypadaly zasedle a dalsi fazi bylo zehleni, protoze skutecne pokud nebyly vyzehleny, byly drsnejsi a kuze detatka se snadneji oprudila, takze desna namaha jak pro sestrenici, tak pro mne a vysledek nevalny, pachnouci a opruzene dite. Jéžišmarjájózef, co my bychom daly za papirove jednorazovky... Uz jsem to delhle debaty nechodila, protoze Silvu ze mne malem kleplo a nechtela jsem jako bezdetna moc prudit. Ale kdysi jsem pracovala jako zdrav. sestra, a pokud jsem se rozhodovala jestli plytvat svym casem nebo materialem (pravda spitalnim a vystavit se nadavkam stanicni ) naprosto jsem nezavahala, svehu casu jsem si vazila mnohem vic...
Předchozí