Clanek mi uplne mluvi ze srdce. Kdyzjsem deti nemela,tak jsem byla toho nazoru, ze par na zadek nikdy neuskodi. Kdyz se mi narodila dcera (ted ji jsou 2 roky) a ja koukala na ten spici uzlice,tak jsem si rikala, ze ji nikdy neuhodim. To se vsak zmenilo ,kdyz ji bylo tak kolem 1,5 roku a hezky rychle se naucila mi provokovat a vzdorovat a proste si delat co chce. Samozrejme jsem domlouvala a vysvetlovala,ale pripadalo mi,ze ani neposloucha,co rikam. Tak jsem zacala s placnutim pres ruku potom kdyz to nezabiralo,tak i na zadek. Vzdycky mam spatne svedomi a citim se mizerne i pres to,ze to neni nejake mlaceni,ktere by zanechavalo treba cerveny obtisk natoz modriny. Ale presto se za sebe stydim, ze se nedokazu ovladnout a ze vlastne svoji dceru ucim,ze ten kdo ma vetsi silu,ten vyhrava. Ted ji jsou 2 roky a ja se opravdu snazim vse vyresit "po dobrem" , ale nekdy mi ta ruka proste ujede a ja ji pres ten zadecek proste trepnu.A kdyz se obe uklidnime,tak ji vysvetluju "jak a proc" se to vsechno prihodilo a jak jsme tomu mohli predejit.
Předchozí