| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo živí zombíky?

To nebyl KAMARÁD, to byl můj ošetřující lékař, který ke mě žádné osobní vazby neměl. Šlo o to - laicky řečeno, už si to taky přesně nepamatuji - že jsem měla dle UTZ volnou tekutinu v děloze a nebylo jasné, zda je to krev nebo voda z prasklé cysty. Ten doktor mi do telefonu řekl, že kdyby to byla krev, mohla jsem do rána umřít a ON by si něco takového nedovoli. Podle JEHO názoru mne měli hospitalizovat; že si to jiný doktor riskl a vyšlo mu to, to byl zase JEHO názor.
Mimochodem, dovolenou jsem měla naposled v roce 2001 a to TÝDEN. Nejsem ani na mateřské, protože si to taky nemůžu finančně dovolit.
Jistě, moje práce je ve srovnání s vaší úplně o ničem, doktor zachraňuje životy lidí a já je jenom bavím. Nicméně, když chci mít peníze, taky se nemůžu válet v Thajsku na pláži a musím být pořád k dispozici, brát každý kšeft, který dostanu, protože odmítnout znamená, že vám taky příště nemusí dát nic. Když se něco stane v tiskárně, taky musím třeba ve dvě ráno vstát z postele a jet tam, protože nedodržení smlouvy znamená penále atd. atd.
Opakuji - samozřejmě je to nesrovnatelné. Ale člověk snad ví, do čeho jde. Pokud se mu jeho práce nelíbí, nemusí ji dělat. Nevím, proč by to měli odnášet pacienti. Kdyby bylo po mém, měli by lékaři platy jako mají v Německu a jinde v EU, zaslouží si je - ale na druhé straně by museli mít i takovou morálku a přístup. Moje kamarádka pracuje v nemocnici v Rakousku už skoro deset let, takže vím, o čem mluvím. Obávám se, že s tím, co předvádí někteří doktoři u nás (špatně placení, ano), by v cizině nejspíš neuspěli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.