Milá Radko, myslím, že na skutečných jménech zas až tolik nezáleží. Příběh je pravdivý. Mrzelo mě, že z celého článku, který jsem pojal spíš jako povídku, si některé čtenářky vzaly jako jediné jen to kouření v těhotenství. To, že je kouření v těhotenství velmi nebezpečné se dnes učí už v nižších třídách základní školy a nikdo alespoň trochu rozumný o tom nepochybuje. Já jsem ten poslední, kdo by chtěl propagovat kouření - nota bene v těhotenství! Ale ve článku mi šlo o něco úplně jiného. Je ale věcí každého čtenáře a čtenářky, co si z toho vybere. Díky za reakci a omlouvám se, pokud jsem Tě zmátl. Petr:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.