Hm, nevím jestli bych chtěla, aby moje dítě vidělo, že za něj uklízím následky jeho ošklivého chování. Myslím, že výsledný efekt by byl, že to za něj vylížu vždycky a to si nepřeju. Malé děti se často takhle vztekají, sama mám takového vzteklouna doma, ale doma si to samozřejmě po sobě musí uklidit sám (jasně , že pak nastoupím já, jako že mu s tím pomůžu,má ani ne dva roky). Nemyslím si, že to byla špatná metoda matky a její chyba. Udělala bych to pravděpodobně stejně jako ona, na vztekání a záchvaty je nezájem opravdu nejlepší, mám to ozkoušené.Křik a bití nepomůžou - navíc v obchodě?. I když , kdyby něco takového v obchodě udělal ten muj lumpík, tak jako, že se taky delší dobu snažím za každou cenu neplácat, asi by na zadek chytl.
Omluvila bych se, zaplatila, ale NEVYTÍRALA. Prostě mi to přijde ponižující.Deniso a tvůj argument je, že to bylo úmyslně? Vždyť se pravděpodobně jednalo o malé dítě, které umí stěží mluvit, ty jsou velice impulsivní a nevypočitatelné, jak mohla ta máma tušit, že to udělá? Chápu to dobře, že bys vlastně chtěla vychovávat spíš tu matku? Ať si to tady panička pěkně utře, to jí poučí, že má příště spratka mydlit, jen se to do něj vejde?
Předchozí