Ahoj, mam za sebou léta s atopickým ekzemem. Píše se mi to moc dobře, protože TO MÁME za sebou. Dceři /12/ se začal atopický ekzém projevovat ve 3 měsících věku.Protože jsem nechtěla používat preparáty s obsahem hormonů, dal jsem na "babské rady" staré paní doktorky a denně po dobu 3 měsíců /a pak při každém zhoršení/ jsem vařila odvar z ovesných vloček, přidala lžíci olivového oleje a dcerku v tom koupala. K léčbě horm. krémy jsme přistupovaly až v krizových obdobích /tj. hlavně v zimě/, pravidleně jsme jezdili k moři /Chorvatsko/ a dcera užívá ještě potravinový doplněk Chlorellu Green Ways. Letošní zima i jaro zatím probíhají bez tradičního škrávání, svědění apod. Nevím, nakolik zabrala tato stará léčba, hormonální změny způsobené nastupující pubertou ale... prostě je to pryč a doufám, že napořád. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.