S těma plenama z Makra máte asi pravdu,ale u dětí s citlivou pokožkou bych je nedoporučovala.NAše malá na ně reagovala Vyrážkou.A s tím smradem v koupelně to není taky zase tak strašný.Přijde mi,že chlapi jsou na tohle přecilivělí!My jsme používali látkové pleny do 6m,hlavně taky kvůli kyčlím,jen na noc a někdy ven,jsme používali plenky papírové.Pravdou je,že pro mě bylo asi nejhorší to žehlení,protože jen co jsem vytáhla prkno a žehličku,malá spustila.Ale taky jsme to přežili a v pohodě se to dalo zvládnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.