| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Myslet i na sebe není sobectví

Článek beru tak, že mluví o tom, že partneři se občas snaží najít čas spolu, ale řeší to, kdy žena chce/měla by najít si čas opravdu pro sebe.
Všichni u nás tak nějak tolerují, že občas chceme být s manželem sami a pohlídají děti, když jdeme na večeři (velmi zřídka, ale je to prima)
Ale já mám tolerovaný volný čas, jen když jdu k zubaři :(( Bylo uznáno, že s otevřenou pusou nemohu hlídat batole a kojence.

Je mi smutno z toho, když jsem šla JEDNOU (po dohodě s hlídací babičkou) od zubaře ještě si nakoupit a přišla jsem domů později než manžel, tak se mnou nemluvily ani dveře, mé chování bylo ohodnoceno jako neomluvitelné, takřka na rozvod. Do telefonu se tvářili, že v pohodě, tak jsem jela v klidu busem a netušila ten řev, že museli rozmrazovat pro dítě jídlo (měli instrukce, seznamy, babička zná chod domácnosti), dávat mu po lžičkách mateřské mléko ... VYKOUPAT obě děti!!! Byli dva na dvě děti, já jsem na ně sama. Manžel se vrací většinou kolem desáté (posilovna, golf, fotbal, restaurace s přáteli, práce) a tentokrát se vrátil už v osm, aby ukázal, že se věnuje rodině a já jsem nebyla doma. Ach jo.
Sice pořád říká, že blbnu a tupím, že nechodím cvičit, nedělám nic pro sebe, ale když jsem řekla, ať mi poví, který den v týdnu by mohl pravidelně přijít domů dřív - třeba v sedm, osm, že bych mohla něco v té době dělat, tak mi takový den nedal :((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.