Rejpalka mi mluví z duše.Na co pračka a žehlička?Když krok zpět,tak se vším všudy.Hezky k valše!já ale půjdu s dobou a místo honičky kolem plen půjdu s mimi ven,nebo si budu hrát.Než z vyžehlených plen mám větší radost z toho,že jsem mé dítě naučila třeba stavět kostky.Ale proti gustu.............Jako manželka podnikatele trávícího mimo domov víc času než je zdrávo nemám výčitky.Navíc mám srovnání.U mé první dcery jsem ze zdravotních důvodů používala hadrové pleny.Už bych neměnila.Když pominu pohodlí moje,tak v první řadě kvůli pohodlí dítěte.mimochodem-dříve ženy v době menstruace používaly hadry,které praly,niní vložky.Není to stejný případ?Mějte se
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.