| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Napsáno životem

..je do děsný,ale budiž Ti útěchou,že v tom nejsi sama,jsou nás tisíce..Manželek,které jako já a ty chodí do práce,vaří,perou žehlí,starají se o děti..a bere se to jaksi normálně. Oproti tomu muži v drtivé většině "pouze" pracují a pak se věnují svým zálibám a nebo odpočívají. Jsem vdaná 12 let,ale na tenhle řád si fakt zvykám blbě. Můj muž tvrdí,že se nemám snažit měnit něco co funguje tisíce let - no asi na tom něco bude. S tále mi není jasné,jak je možné,že za normální se považuje to,že já přijdu v 16,00 z práce,nakoupím,poklidím něco uklohním k večeři,udělám s dětmi úkoly /syn 11 a dcera 6 let/,naženu je do vany,připravit oblečení na druhý den,zkontrolovat věci do školy..a v 19,30 padnout mrtvá do křesla - /tedy pokud není třeba něco zašít,vyžehlit/...a usínat při seriálu.
Už bezpočet diskusí jsme vedli o rozdělení některých domácích prací /obvykle tak 2x ročně,když už mne to fakt štve/,ale účinek je jen dočasný - prostě hluboko zakořeněný model z rodiny mého manžela - matka chodila do práce, starala se o děti/3/,rodiče/staří a nemocní/,domácnost,účty - otec chodil do práce. A tak i můj manžel tráví volný čas sportem,či zábavou na PC a "pracuje" no a na mně je ten zbytek..mám pocit,že se s tím nedá nic dělat a děsně mne to štve...Vyzkoušela jsem už vše, ale nakonec zjistím,že jsem to zase já,kdo zpocenej stojí v 16,30 mezi dveřmi našeho bytu v každé ruce jednu nákupní tašku .... :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.