ještě mi to nedá pruhovaná. Myslím, že jsem nikde nepsala, že jsem superžena, psala jsem, že se mi do práce nechtělo, ale že jsem musela. Zastávala jsem se matek v práci, protože jsem to zažila a zažívám. Přiznala jsem MirceEyrové, že v podstatě maminkám na mateřské závidím. Sice se skvěle realizuju v práci, přišla jsem znovu do kontaktu s lidmi,zvýšila se mi životní úroveň, ale taky mě někdy srdce bolí, když syna opouštím . Co se týče mého vztahu k synovi, nijak se nezměnil, je možná intenzivnější.Ale o barevném světě plném štěstíčka a barevných bublinek ode mně nepadlo ani slovo,takže proč by mě nemohl štvát manžel? MMCH když jsem byla doma, manžel se divíval, proč nemám skvělou náladu a teplou večeři,když jsem celý den doma. Tím, že se první měsíce, kdy jsem byla v práci staral o syna, pochopil, o čem celodenní péče o dítě je a pokud mi nepomáhá s domácností, tak s péčí o malého ano .Od té doby nemůžu stěžovat, někdy sice remcá...ale :-) Takže já jsem jako pracující matka poměrně spokojená, přineslo mi to dost pozitiv a hlavně vidím, že syn nestrádá, věnuju mu veškeré volno. Na druhou stranu bych asi byla radši s ním, ale člověk míní, život mění. Možná sis mě s někým spletla, ale jestli ti to stálo za rýpnutí....hmm, jen do toho
Předchozí