| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Na co se mne nikdo neptal...

Ke klystyru - ja mela cely den porodu prujem jak blazen - naco by mi byl jeste klystyr? Moje telo se vycistilo samo, podle PA, ktera vedla moje predporodni kursy je to celkem bezne, stahy delohy podporuji cinnost strev. Navic jsem nemela posledni den vubec chut k jidlu, pri porodu jsem akorat pila vodu a jedla bonbony s hroznovym cukrem, takze na sale ze me krome mimina neslo nic.
A co bylo nejprekvapivejsi, hned druhy den po porodu jsem sla normalne na velkou, zadna zacpa, kterou me strasila mama a tchyne (obe mely pri porodu klystyr) se nekonala.
Chapu, ze se dava klystyr, pokud ma nekdo pred porodem zacpu, ale ve vetsine pripadu mi to prijde jako zbytecny zasah do prirozeneho behu veci, ktery nadela posleze vic komplikaci (treba ta poporodni zacpa, pri ktere si usilovnym tlacenim muzete rozjet pripadne siti).
Pokud nekdo klystyr chce, tak at ho ma, ale proc ho cpat vsem s argumentem, ze to neni nic hrozneho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.