| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem přestala bít své dítě

Dzejn, promin ale tohle mi prijde usmevne, protoze muj syn chodi za ruku od 7 mesicu a od te doby (jsou mu tri) mu vysvetluju ze nesmi nic venku strkat do pusy, poukazuju na bacili, dokonce mu je i ukazuju zvetsene, vysvetluju nemoci, ukazuju psi vykaly (a tech tu mame dost), ukazuju jak pes cura na sloupek kolem ktereho se mi tak za hodinu toci (protoze jsem se otocila) atd atd. a fakt to nepomaha. Nepomaha ani facka. Proste strka kameny, fazole, veci, spinavy ruce do pusy porad....uz to ma jako tiky jak se zamysli neco do pusy strci (dokonce se mi stalo ze jsem ho drzela za obe ruce a on mel kamen v puse - strcil ho tam behem vteriny ktere jsem si ani nevsimla ze mel ruku volnou). Ono nekdy nepomaha ani vysvetlovani. Proste nepomaha.

15. mesicni holcicka ktera strka ruce do elektriky a beha do cesty...No ja to resila tak ze jsem Honzikovi (po tom co mi otevrel kryt na elektriku co nejde otevrit jinak nez sroubovakem - ted je zalepeny lepidlem aby se tam uz nedostal) vzdy kdyz sel kolem elektriky rekla ze to je elektrika a ze pali (pojem pali totiz znal z vodovodu) a dodnes elektrika pali (a to nejen zasuvky, ale i sloupy vedeni, zadni cast lednice, proste vse co souvisi s elektrikou) - nesahat pali a pomohlo to a s tou silnici...to ted resim s dcerou, bud ji pevne drzim aby se nevysmekla, nebo ji zadelam do kocarku s tim ze pokud nebude venku poslouchat bude na kocarku a taky vzdy jim rikam ze po ceste jezdi auta a ze delaji velky au (Honzikovi rikam ze ho nakladak rozjede na placku jestli tam poleze - jezdi tudy nakladaky z lomu) a i kdyz priznavam ze sem tam jim za to vysiju jednu na zadek tak se zatim drzi na chodniku...ale nejtezsi je uvedomit si, ze 15. mesicni dite rozumi temer kazdemu tvemu slovu ber to tak a proste ji oznam kdyz udelas tohle bude tenhle trest a dusledne to dodrzuj.

Jo co se duslednosti tyce chtela bych videt jak mamina co ma dve deti brzo po sobe dusledne vse dodrzuje....Uz rok a pul jsem se nevyspala no a kdyz to tak vemu tak ani v tehotenstvi takze jeste nejaky ten mesic navrch....resp. jsem neprespala noc bez dvou probuzeni (nejmene....nekdy to je po pul hodine vstavat) a kdyz mi pak syn pres den nespi jsem mrtva a pak radsi povolim od zasad nez cely den poslouchat rev, nebo se s detmi prat jestli se budou nebo nebudou oblekat, radsi je oblecu sama i kdyz vim ze by se syn mel oblekat sam a ze toho budu uz druhy den litovat. Jak nekdo podotkl nejsme stroje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.