Vše má své klady a zápory...přiznám se,že mám chuť svého syna učit také doma, ale asi jen v 1.tř.Co se týká toho,že dítě není mezi vrstevníky, nedokáže zaujmout místo v kolektivu, prac.skupině.. napadá mě,zda by nebylo možné docházet do školy na někt.hodiny (VV,TV).Máte s tímto některá zkušenosti? Sama jsem učitelka a ráda bych tuto "variantu" vzdělávání vyzkoušela. Láká mě možnost indiv.přístupu,který je v běžném vyuč.procesu utlačován, neboť opravdu není v silách učitele poskytnout IP všem ve třídě. Jak je to s financemi - vyučující rodič zůstává bez prostředků? Děkuji Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.