díky za pochvalu. Ne neboj, nemyslela jsem si , že se do mě navážíš, jsem bohužel natolik domýšlivá, že mě ani nenapadlo považovat se za dav:-))).
Já jsem se taky několikrát Monty zastala ( i když to ani v nejmenším nepotřebuje), protože mě udivovalo, jak se její odlišnost stala pro mnohé přímo katalyzátorem agrese. Mě rozčiluje jen lidská hloupost a její důsledky, a s tím Monty teda problém nemá :-). Jenom někdy obdivuju její sílu pořád vzdorovat někomu, kdo nikdy nebude schopen připustit, že existuje i jiný pohled na svět než je ten jeho. Libik si myslí, že Monty je hráč, hráč , který rád provokuje a hraje svou hru dobře. Já si myslím, že záměrem Monty není provokovat, ona nikdy nevyslovuje své názory jako: A teď vás naštvu heč! Chce si jako spousta z nás jen povídat, ale ani ji přitom nenapadně něco předstírat a dělat ze sebe něco, co není, jenom proto, aby od bezejmenných matek dostala bodíky. Já nejsem její oddaná fanynka, ale je pro mne osobnost, která se cení.
MMCh: Pokud má někdo jiný názor, je jeho tragická psychoanalýza vždycky oblíbená zbraň. to se stává nejen Monty, ale jako protiargument je to velmi oblíbené a často trapné.
Takže já s tebou souhlasím, jen prostě neumím být velká, silná feministická holka, toť můj pech:-))))
Předchozí