Na předporodním kursu jsem se dověděla o přípravku v lahvičce, který se kupuje v lékárně. Je to právě takový šetrný klistýr. Vezla jsem si ho Vrchlabí a přes ujišťování, že je to zbytečné mi ho sestra dala. Sice to neznala, ale přečetly jsme společně návod a bylo to. Už vidím, jak by se mnou vyběhly jinde. Ale v Liberci na to, myslím, taky přistoupí, jen si to musíte koupit předem (někde chtějí předpis od gyn.) Bohužel si nepamatuju, jak se to jmenuje. Jsou v tom dvě balení, tak jsme se o to s těhulkama dělily. Mirka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.