| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tati, co je potřeba udělat?

čím víc čtu Tvé články, tím víc jsi mi bližší.
Mám podobné představy o přístupu k puberťákům, i když je tento čas ještě daleko, mám z toho obavy.
O knížku mám samozřejmě taky zájem, je to jen Vaše domácí "knížka" nebo něco oficiálně vydáno a velkoplošně distribuováno??:o))
Trable s Helčou se snad vyřeší, máme podobnou zkušenost v rodině a opravdu to časem skončilo, sestřenka začala jezdit s námi na vandry a poznala úplně jiný okruh lidí, nyní je šťastnou maminou 2 letého kluka.
Hlavně bych z povzdálí kontrolovala jestli tam nedochází k nějakému psychickému či nedejbože fyzickému násilí.
Pokud je partner majetnický,potom bych taky Helči doporučila striktně antiko, protože tyto typy mohou chtít touto cestou závislost partnerky ještě prohloubit.
Moc Vám všem držím pěsti!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.