Tak mi to neda a musim taky prihodit svou zkusenost....trba se bude nekomu hodit. Krystufek se prestal v noci budit presne tyden pote,co jsem ho uplne prestala kojit...bylo mu 20 mesicu. Kojila jsem ho uz jen v noci a mam pocit,ze se budil prave kvuli tomu,aby se ujistil, ze tam jsem a stale"pripravena".Trvalo mi dlouho se odhodlat,priznejme si,ze kojeni je i pro mamku lehka zavislost:-), ale cim dal tim castejsi buzeni me presvedcilo.Protoze mame skvelou babicku,coz je vyhoda a ne kazdy to tak ma,a malej u ni cas od casu byl i cely den, rozhodla jsem se ho tam procte nechat pres vikend - a skvele to vyslo. Zadny plac a nervy, pak asi tri dny v noci pri buzeni vyzadoval utisit ve stejne poloze jako pri kojeni a pak uz ani to ne. od te doby pohoda. Spi ve vlastnim pokojicku, kolem ctvrte ranni se stehuje k nam do loznice...ale to nam vubec nevadi, drive s nami spal i celou noc...obces, casteji, jak to prislo.Ja se snazim veci brat jak prijdou a pokud to jde, moc to "neresit":-) Uvidim, jak se nam to podari s viktorkou, ta se z celkem spaveho mimca tak v 7 mesici stala nespavkou. Budi se casto a je jedno, jestli tam u ni jsem nebo ne. Ostatne takhle to mel Krystof taky...takyy ted resim,jestli ji uz osdtavit a jestli nepomuze, kdyz bude uz u brasky v pokojicku. Uvidime...zatim se mi vzdycky vyplatilo jit prirozenou cestou a nic nelamat ze dne na den, jasne, ze nekdy jsem desne nevyspala a mam toho dost, alerozhodne mi to zivot nezkazi, jsme v pohode. Jo a "vyrvat" jsem zkusila oba jen jednou. Vzdycky to trvalo asi pet minut,yl to ani ja,ani muz nevydrzime.Deti se malem pozvracely a na to nemam nervy...jestli to ale nekdo zvladne...kazdeho volba.
Tak dobrou!!:-)
Předchozí