Radko a co se stane, pokud to tvoje ocekavani nekdo nesplni? Samozrejme hrozne potesi kdyz nekdo mi nekdo pomuze sam od sebe. Na druhou stranu, to proste nemuzu ocekavat a nemuzu byt na mnazela ani na okoli nastvana. Tak ze, manzela pozadam aby pripravil na stul a lidi v MHD, aby mi pomohli s kocarkem :o}}}
Jako dite jsem nesnasela vetu:" Jdi si uklidit pokoj?" Protoze jsem nevedela co se ode mne ocekava. "Vyluxuj, utri prach na polickach a srovnej si papiry na stole." By bylo lepsi. :o}}}
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.