Maminky co rodite doma - opravdu se nebojite? Prvni dite jsem mela ve 24 a opravdu jsem se bala! Nedokazu si predstavit, ze by jsem doma sedela s manzelem, ktery byl vic vynervovany nez ja. Jste opravdu statecne nevim kolik vam je let, ale jste v mych ocich jste hrdinky - take jsem nerodila v CR ale na Novem Zelandu a v porodnici to bylo opravdu prijemne - hlavne s tim epiruralem v zadech - bez nej by jsem to opravdu nezvladla. Pekny den
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.