Ahojte všechny maminky,které jste spokojené s pohlavím svého dítěte (dětí) a které je milujete. Já jsem z těch, co hrozně chtěli holčičku. Už dávno před těhotenstvím jsem to věděla. Manžel to nikdy moc nechápal, jemu to OPRAVDU bylo jedno a spíš se bál, jestli v případě, že to bude kluk, jestli ho budu mít stejně ráda, jak bych měla holku. Otěhotněla jsem velmi rychle (napodruhé), a tak, když mě bolelo břicho, hrozně jsem se bála, aby ve mě děťátko zůstalo (bála jsem se spontánního potratu a to proto, že jsem tak trochu nemohla uvěřit svému štěstí, že jsem otěhotněla tak rychle, když všem okolo se to podařilo až po roce snažení). Naštěstí vše bylo ok a měla jsem super těhotenství. Nechtěla jsem vědět pohlaví. Pro holčičku jsme jméno vybrali na 20 minut, pro kluka jsme ho psali před odjezdem do porodnice, tak dlouho jsme ho vybírali. Porodila jsem císařem v plné narkóze. Miminko mi pak donesli ukázat na JIPku. Bylo to krásné miminko,ale musela jsem se zeptat, co to je. Hrozně se divili, že to nevím. Když mi řekli, že je to holčička, byla jsem hrozně šťastná, že se mi splnil můj velký sen. Ještě chci druhé dítě, a u toho mi je pohlaví opravdu jedno. A TEĎ K MANŽELOVI. Celou dobu říkal, že je mu pohlaví jedno a opravdu je. Naši malou miluje,hraje si s ní, mazlí, vymýšlí blbinky aby ji rozesmál, prostě vidím, že ji upřímně miluje jako svoje DÍTĚ, ne jako svoji holčičku. PŘÍBUZNÍ. Moje rodina je z malé jako miminka nadšená, u manželových rodičů si nejsem jistá. Do porodnice nepřišli, napsali mi jen smsku o 4 slovech, do dneška ji nekoupili jedinou hračku (není to otázka peněz, mě i manželovi k narozkám dárky dali - i když mně se zdá i jiné jejich chování vůči mě - třeba předávání dárku mezi futrama při odchodu "na tady máš dárek k narozeninám"). Nevím, jak si tu změnu v chování mám vystětlit. Do výchovy by rádi kecali, moje pravidla jen okývali s tím ,že "jasně, to tě přejde..". Omezila jsem tam návštěvy, i když jsem se hrozně snažila, aby malá později nedělala mezi prarodiči rozdíly. Nevím, jak to bude dál, všechno odkývou, za týden je to při starém. Budu ráda, pokud si tu budu moci přečíst, jak jste tyto vztahy řešili Vy. Díky
Předchozí