Marketo, tak to jsi napsala opradu trefne....u nas je to naprosto to same....a ja uz na to take zvysoka kaslu...naposledy jsem cthyni alespon poslala nova fota maleho, aby ho alespon videla a ani neodepsala...mam pred porodem a za cele tohle teho jsem videla tchyni asi 2x........natoz aby mela zajem o sve dalsi budouci vnouce ap....skoda mluvit, zatimco se svymi dcerami me doslova otravovala a bombardovala telefonaty o tom jak se jim dceruskam dari.........ja mela ze zacatku velkou snahu o dobre vztahy uz kvuli malemu, neb uz maminku nemam a tak je tchyne bohuzel jedina "baba", kt maly ani nezna...........co nadelam, zajem nema a na mou adresu uz rekla nekolik nehoraznosti navzdory tomu, ze manzel uz k nim od zacatku jezdil nechtel.......pevne doufam, ze je dlouho neuvidime a z povinnych navstev jako jsou Vanoce tentokrat diky bohu sejde diky memu sestinedeli, nikam se trmacet s klukama za nima nebudu.........uz je mi to fuk a manzel je takhle klidnejsi, navsteva u jejich agresivniho otce ho akorat vzdy rozrusila. A pro me je nedjulezitejsi, abychom byli v klidu a stastni a nikoli povinnost navstivit agresivniho tchana a jeste podivnejsi tchyni, dokonce uz i o malem tchan stihnul prohlasit nejakou tu nehoraznou blbost.....takze s nimi uz nechci mizt mnoho spolecneho.....bohuzel rodice svych partneru si nevybirame!
Předchozí