| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pohlaví působí již před narozením

Milé dámy, jak jsem již psala mám čtyřletého (ne zcela bezproblémového - hyperaktivního chlapečka). Moc jej miluji. Je hyperaktivní a ještě k tomu (dle odborníků) silná osobnost, která má velkou potřebu se prosazovat. Laicky řečeno nikdo s ním nehne. Ale věřte mi, je to moje všechno a za žádnou hodnou holčičku bych jej nevyměnila. Jak jsem již psala i má babička, která je již velmi stará a hodně jiná generace (která vždy zastávala názor, že kluci jsou nevychovaní fracci) ho bezmezně miluje. Dnes se mi zdál krásný sen. Ve snu jsem rodila a narodil se mi nádherný blonďáček a byl to zase kluk a já byla moc šťastná. Maminky holčiček, které se někdy na nás matky kluků dívají přes prsty, co to máme za divočáky, kteří náhodou ubližují jejich princeznám, věřte, kluci jsou také naší zlatíčka, které milujeme stejně (a možná i více) jako vy milujte vaše princezny. Já bych chtěla zase kluka. Dle mého názoru jsou kluci v dětství více roztomilí (nemyslím to ve zlém). Když porovnám holčičku stejně starou s mým klukem, je to úplně o něčem jiném. Holka je již taková malá slečna a kluk je takové miminko, kterému opravdu nezáleží co má na sobě, ale které zvířátko či autíčko je hezčí. Takže klukům zdar!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.