K tomu článku a diskusím musím napsat že táta mých dětí chtěl moc kluka a opravdu jsem měla trochu obavy při utz,kdy nám doktor sděloval pohlaví,jelikož mám velmi špatnou zkušenost z dětství kdy náš otec chtěl syna ,nakonec ho měl s jinou ženou než naší matkou a ta měla syny tři a naše mamka zase tři dcery,tak jsem už i přestávala věřit že je to jen na chlapovi,ale každopádně je hlavní zdraví dětí a i přesto jsem říkávala já nejsem skromná chci holku i kluka a to se mi splnilo a jsem ráda že si oddechl taťka ,který měl v plánu dítě jedno a já se děsila že by v touze po klukovi toto měnil na třetí mimi,které by mi až tak nevadilo ,ale kdo má dvojčátka ví, že je to taková jednotka a další sourozenec by byl jen sám i když to má spousty výhod i nevýhod oddychl si taínek už na prvním UTZ, a pak se mu kluk odhaloval pokaždé, a já doufala v holčičku až do porodu,protože se styděla a neukazovala co to tam má.Teď jsem šťastná že neříkám jen moji chlapi,ale jsme dvě na dva!Jinak obě děti milujeme úplně stejně i když je opravdu rozdíl holčička a kluk skoro ve všem,nejdůležitější je však fakt to zdraví a ostaní je asi osud.Hezký den a splněná očekávání
Předchozí