no on se na to vymlouvá akorát během těhotenství po porodu už ne, ale teď mě to opravdu štve a připadám si jak v psycho filmu kdy se někomu snažej vnutit, že to co vidí neexistuje až se z toho fakt zblázní..ale to je film enchápu co má dělat v realitě..prostě se mi zdá že toho chlapi někdy využívaj a je to podle mě způsob ponižování, ale když jim to řeknem, tak je to hnedka bráno jako právě "ten náš" záchvat, takže jsem fkat mimo...nevím co s tím. už jsem přemýšlela, že ho snad vezmu do nějaký poradny, aby mu to řekl někdo fundovaný a konečně byl klid.bojím se už udělat cokoli razantního , aby to zase nebylo bráno za molje manýry:-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.