Jsem z mnoha holek a máma si velice přála synka, což jsme nemohly nevnímat. Když se mi narodila první holčička a řekli mi pohlaví, cítila jsem v první chvíli zklamání, pak už mě zajímalo jen moje mimi. Když se mělo narodit druhé dítě, nevěděla jsem co to bude, ale mluvila jsem na bříško jako na holčičku a byla jsem šťastná, když mi holčičku zahlásili :) Přeci ale touha po synkovi nezmizela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.