| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Člověk má dělat to, nač má sílu

Moc jsi mi připomněla období po narození prvního synka. Pro veškeré příbuzenstvo jsem byla šťastná maminka,ale já byla ve skutečnosti zoufalá.Přesně jak to popisuješ,rozklepanost,totální vyčerpání,v 5 odpoledne mi v parku padala hlava u kočárku. Děsila jsem se večera,co zas bude v noci.Zkusili jsme také přikrmovat - "určitě řve z hladu", atd..Trochu spal v kočárku venku,doma v postýlce ani náhodou.Pomohlo mi,když jsem rezignovala na pokusy o spaní v postýlce a vzala si ho k sobě,budil se dál,ale vždycky jsem mu v takovém polovědomí dala napít z prsu a hned jsem zase usnula.Jakmile jsem k němu vstávala,nestihla jsem usnout tak rychle,aby se zase hned nevzbudil(jak popisuješ).Byla jsem přesvědčená,že už žádné dítě mít nebudu.Čas je ale milosrdný a po 3 letech jsme si pořídili dalšího kluka. A představ si,to dítě SPALO.Já jsem teprve s ním zjistila,jaká pohoda a krása může být na MD s miminem.Mimochodem starší klučina začal spát v kuse celou noc až po třech letech. Měli jsme doma novorozené mimčo a to se budilo prakticky méně často,než náš tříleťák.
Proč tomu tak bylo,ví bůh.Ale moc na tebe myslím,protože dost přesně vím,co prožíváš.A prosím tě: dej mimčo tchýni nebo někomu do kočárku a pošli je ven.
A´t přijdou za 2 hodiny.ty si lehni a spi.Nebo si uvař kafe a koukni se na nějakou blbost v televizi.Hlavně neuklízej a pod.Malý to 2 hodiny nějak vydrží,i kdyby měl celou dobu brečet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.